Mindful met je baby

Een baby krijgen is bijzonder en tegelijk overweldigend. Opeens is de baby er en verandert alles. Niet alleen is het zorgen voor je baby en de verantwoordelijkheid die daar bij komt kijken intens, ook alles wat vertrouwd voelt in je leven verandert plots: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. Soms heb je de neiging om geleefd te worden of heb je het gevoel te moeten overleven.

Mindful met je baby leert je hiermee omgaan en bewust te genieten van de kleine en fijne momenten met je baby. Je leert je baby beter kennen en sensitief op hem te reageren. Daarnaast leer je ook goed voor jezelf te zorgen, bewust(er) keuzes te maken die goed voelen voor jou en anders om te gaan met stressvolle momenten. Je creëert een nieuwe balans in je leven waarin het moederschap nu een plaatsje kreeg.

Groepstraining: Data voor de mindful met je baby training volgen binnenkort. Volg Peace of Mary op Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief voor de meest recente updates.

Maak een website of blog op WordPress.com