Mindful met je baby

Een baby krijgen is bijzonder en tegelijk overweldigend. Opeens is de baby er en verandert alles. Niet alleen is het zorgen voor je baby en de verantwoordelijkheid die daar bij komt kijken intens, ook alles wat vertrouwd voelt in je leven verandert plots: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. Soms heb je de neiging om geleefd te worden of heb je het gevoel te moeten overleven.

Mindful met je baby leert je hiermee omgaan en bewust te genieten van de kleine en fijne momenten met je baby. Je leert je baby beter kennen en sensitief op hem te reageren. Daarnaast leer je ook goed voor jezelf te zorgen, bewust(er) keuzes te maken die goed voelen voor jou en anders om te gaan met stressvolle momenten. Je creëert een nieuwe balans in je leven waarin het moederschap nu een plaatsje kreeg.

Individuele training: Peace of Mary biedt de ‘mindful met je baby’ training aan op individuele basis. Samen met je baby en Marie-Lotte ga je aan de slag rond verschillende thema’s.

Nadat ik jouw aanmelding heb ontvangen krijg je een mailtje met een vraag tot intake-gesprek. We kijken samen of deze training (op dit moment) iets voor jou is, bespreken jouw verwachtingen en enkele praktische zaken. Dit doe ik één-op-één telefonisch en neemt 30-60 minuten in beslag.

Heb je vragen of twijfel je? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar marielotte@peaceofmary.com.

Maak een website of blog op WordPress.com